Szigetelő hab nyitott sejtszerkezettel

A vízbázisú, nyitott sejtszerkezetű szórt szigetelő habokat három kivitelben gyártjuk és értékesítjük. A puha habokat használják a legtöbbet, áruk elérhető, és hosszú távú megoldást jelentenek a szigetelésben.

Kiváló diffúziós paramétereiknek köszönhetően a puha habok nyújtják az egyik legjobb megoldást a hőszigetelés terén. A habok jelentősen csökkentik a kontrollálatlan lég- és nedvesség áramlást, mivel megszüntetik a hőhidakat, és kiemelkedő energiahatékonyságot biztosítanak.

Image
Image
  • Alkalmazási területek: A habokkal hatékonyan lehet tetőt, tetőteret, falakat, födémet, padlót és fa építményeket szigetelni.

  • Pontos szigetelés: A habot az adott helyre kell juttatni, ahol kitölti az összes, így a nehezen hozzáférhető helyeket is, és résmentes, egységes bevonatot képez.

  • Lélegző: A nyitott sejtszerkezetű hab felvitelét követően az épület „lélegző” marad, így nem képződik penész.

01

Felvitel

A nyitott sejtstruktúrájú szigetelő hab olyan helyeken alkalmazható, a felületek lég- és nedvesség-áteresztésének biztosítása fontos.
02

Élettartam

A szórt PUR habok stabilak, az épület teljes élettartama során megfelelő állapotban maradnak. A hagyományos szigetelő anyagokhoz képest az idő nem befolyásolja a hab szigetelő képességét.
03

Tanúsított

A habok teljesítik az összes építési törvény által előírt feltételt. A termékek tanúsítását akkreditált, független laboratóriumok végezték.
04

A kivitelezés időtartama

A habot folyadékként viszik fel, mely néhány másodperc alatt térfogatának százötvenszeresére növekszik. A felülethez tapad, és egységes, résmentes bevonatot képez.
05

Környezetkímélő

A gyártás során ügyelünk arra, hogy a habok ne terheljék túl bolygónkat. A termék nem tartalmaz a CFC-hez, vagy HCFC-hez hasonló ártalmas anyagokat.
06

Kitölti a nehezen hozzáférhető helyeket is.

A szórásos technológiának köszönhetően a hab pontosan a kívánt helyre juttatható. A hab kitölti a nehezen hozzáférhető helyeket is, egységes, résmentes bevonatot képezve.

Nyitott sejtstruktúrájú habok előnyei

Komplett és egységes szigetelő réteg - a nehezen hozzáférhető helyeken is

Gyors felvitel - egy nap leforgása alatt akár 300 m2-nyi felület is leszigetelhető.

Tökéletes tapadás a felülethez

A kiváló ár/teljesítmény aránynak köszönhetően gyors megtérülés

Jó hangszigetelő tulajdonságok

Penészképződés gátlás.

Hőhidak megszűntetése.

Kettő az egyben - nyáron hűt, télen fűt.

A kártevők nem szeretik.

Kérjen látogatást műszaki szakemberünktől.

Szakemberünk ellátogat a megvalósítás helyszínére, és ingyenes kalkulációt készít pontosan az Ön igényeinek megfelelően. Ne halogassa.

Puha hab típusok

Alap, diffúziósan nyitott, vízbázisú szigetelő hab, nyitott sejtstruktúrával. Ez az áteresztő sejtstruktúrával rendelkező puha hab különösen alkalmas újépítésű házak, átépített házak, falak, födémek, tetőbeépítések, fa konstrukciók és ipari terek szigetelésére.
Még több info
A legtöbbet használt vízbázisú szórt szigetelés nyitott sejtstruktúrával. A hab ideális falak, födémek és padlók szigetelésére felújítás során. Az EXY 09 hab különleges tulajdonságainak köszönhetően tökéletes hangszigetelést is biztosít.
Még több info
Prémium szórt vízbázisú szigetelő hab falak, födémek és padlók szigetelésére felújítás során. Kiváló hangszigetelő tulajdonságai vannak, és nem engedi a meleg és hideg levegő átáramlását a falakon. Az EXY 09 PLUS hab feljavított hőszigetelő paraméterekkel rendelkezik.
Még több info

Alkalmazható:

Új épületek, átépített épületek, falak és födémek, padlók, tetőtér beépítések, fa épületek szigetelésére.

Kérjen árajánlatot
Nem biztos a dolgában? Kérje ingyenes, testre szabott árajánlatunkat.
Árkalkuláció
Termékeinkkel szeretne dolgozni?
PU-t gyártunk a Cseh Köztársaság területén. Professzionális technológiát, szervizt és oktatást biztosítunk.
Lépjen velünk kapcsolatba