FROTH-PAK™ szigetelő készlet

A FROTH-PAK™ szigetelő készletet elsősorban a barkácsolók értékelik. Miért? A szigetelő hab felvitele nem igényel technológiát, és áthelyezhető.

Gyors és egyszerű felvitel a nehezen hozzáférhető helyeken is. Szórással vagy a rések kitöltésével vihető fel. A szigetelő hab gyorsan kikeményedik, kikeményedés után egyszerűen igazítható csiszolással vagy vágással.

Image
Image

A FROTH-PAK ™ különösen alkalmas a falakon található rések és repedések, ablakkeretek kijavítására, esetleg vezetékek légmentes szigetelésére, illetve hűtött vagy meleg vizes tartályok javítására, valamint épületek szigetelésére. A rendszer különösen alkalmas a hab kisebb repedésekbe juttatására. Ideális tető és konstrukciós elemek szigetelésére.

Egyszerű felhasználás

Előzetes tudás és eszközök nélkül is: A FROTH-PAK ™ áthelyezhető kétkomponensű poliuretán hab készlet, melynek segítségével bárhol és bármikor egyszerűen és gyorsan készíthet minőségi poliuretán habot. A felvitelt követően a hab azonnal három- ötszörösére duzzad eredeti térfogatához képest. A FROTH-PAK ™ hab típusától függően 60 másodperc és 5 perc közötti időtartam szükséges a kikeményedéshez (szilárd, tartós struktúra). A kikeményedett hab ellenáll a nedvességnek, hangszigetelő és a struktúrát kimerevíti, a réseket kitölti.

A kikeményedést követően a hab annyira szilárd lesz, hogy csiszolással vagy vágással a kívánt formára alakítható.

Annak ellenére, hogy a FROTH-PAK ™ felvitele rendkívül egyszerű és gyors, hőszigetelő képessége kiváló.

Javasolt alkalmazási feltételek

A hab felvitele előtt a felület legyen száraz, szilárd, tiszta, por és zsírmentes. A FROTH-PAK ™-t ne vigye fel nedves felületre! Az optimális eredmény elérése érdekében a tartály tartalmának 24 °C-osnak kell lennie, kivéve, ha a külső hőmérséklet nem haladja meg az 5 °C-ot. Annak érdekében, hogy a tapadás megfelelő legyen, az alap hőmérsékletének legalább 15 °C-nak kell lennie.

Ismeri a FROTH-PAK™ készletet?

Számítsa ki egyszerűen, hány csomagra lesz szüksége. Használja a

kalkulátort.

A FROTH-PAK™ előnyei

Kis felületekre, résekre és repedésekre ideális: A ki tartályoknak és egyszerű felvitelnek köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületen is alkalmas a javítások elvégzésére.

Egyszerű felhasználás: Egyszerű felvitel barkácsoló készlettel, előzetes tudás nélkül is alkalmazható.

Tanúsított minőség: A hab tanúsítvánnyal rendelkezik, alkalmazását többször kipróbálták és tesztelték.

Hang és hőszigetelés: A hab egyszerre rendelkezik hang és hőszigetelő tulajdonságokkal.

Gyors feldolgozás: A hab feldolgozása nagyon gyors, néhány percen belül kikeményedik.

Termék variánsok

FROTH-PAK™ 12 kg

FROTH-PAK™ 12 kg

A csomag 2 palackot tartalmaz dobozban (12kg/készlet), egy használatra. Ideális szigetelésre és rések és repedések kitöltésére nehezen hozzáférhető helyeken. Szabadtéren 400 liter megduzzadt habot eredményez. Reakcióidő: 30 másodperc.
FROTH-PAK™ 40 kg

FROTH-PAK™ 40 kg

A csomag 2 palackot tartalmaz külön dobozban (20kg/készlet), egy használatra. Szigetelésre és rések és repedések kitöltésére nehezen hozzáférhető helyeken. Szabadtéren 1400 liter megduzzadt habot eredményez. Reakcióidő: 30 másodperc.
A FROTH-PAK™ tartozékai

A FROTH-PAK™ tartozékai

A Froth-Pak felviteléhez szórófejet kell vásárolni. A termékkel folytatott munkához szükség lehet a cégünk által forgalmazott tisztítószerekre is.
Image

Szükség lehet

GREAT STUFF ™ pur hab tisztító

A pisztoly hosszú élettartamának biztosítása érdekében szerezze be a GREAT STUFF ™ tisztítószert. Megbízhatóan távolítja el a PUR hab felvitelére használt pisztolyokból a hab és ragasztó maradványokat. A tisztítószer a pisztoly külső és belső tisztítására egyaránt alkalmas.

  • Feloldja és eltávolítja a ki nem keményedett poliuretán habot.

  • Eltávolítja a ragasztó maradványokat.

  • A legtöbb felület tisztítására alkalmas (amennyiben a felület nem sérült, először tesztelje le egy kis területen).

Froth-Pak szórófejek

A FROTH-PAK ™ rendszerhez 4 különböző szórófej áll rendelkezésre: sárgászöld, kék-fehér, fehér/áttetsző és fekete/áttetsző. A szórófejek tulajdonságai különbözőek, és optimális teljesítményt nyújtanak a konkrét felhasználási területen. Akár falakra, tetőkre és födémekre, vagy sima felületekre, nagyobb repedések kitöltésére használja, minden felhasználásra létezik ideális szórófej. A FrothPak-hoz tömlőket is tud nálunk vásárolni.

Image

Kérjen látogatást műszaki szakemberünktől.

Szakemberünk ellátogat a megvalósítás helyszínére, és ingyenes kalkulációt készít pontosan az Ön igényeinek megfelelően. Ne halogassa.

További információk

FROTH-PAK tartozékok

FROTH-PAK tartozékok

Tanúsított, hatékony és különösen légáteresztő hab a nyitott sejtstruktúrának köszönhetően.
Tartozékok
Termékek

Termékek

Megfelelő megoldás minden építményhez! Tudjon meg többet a sokoldalú termékeinkről!
Termékek
Kérjen árajánlatot
Nem biztos a dolgában? Kérje ingyenes, testre szabott árajánlatunkat.
Árkalkuláció
Termékeinkkel szeretne dolgozni?
PU-t gyártunk a Cseh Köztársaság területén. Professzionális technológiát, szervizt és oktatást biztosítunk.
Lépjen velünk kapcsolatba