Együttműködés a HONTER®-rel

Legyen a hivatalos partnerünk

Kezdő vállalkozó, vagy olyan építőipari cég, mely szélesíteni szeretné kínálatát? Olyan vállalkozással tud együttműködni, melynek virágzó jövője van. Emellett nem csak minőségi szigetelőanyagokkal és egyéb termékekkel tudja ellátni vásárlóit, hanem valóban megtérülő befektetést kínálhat nekik, az energiára kiadott költségek megtakarításának köszönhetően. Több lehetőséget is kínálunk az együttműködésre, minőségi termékeket és alapanyagokat szállítunk, oktatást biztosítunk egy, az EU-ban gyorsan növekvő csapat keretein belül.

Image
Image

Szélesítse ki kínálatát

Az ügyfelek egyre inkább az alacsony energiafelhasználású házak iránt támasztanak keresletet, növekszik a fűtési és hűtési költségek csökkentése iránti igény, ami új típusú szigetelőanyagok és technológiák térnyeréséhez vezet. A nagy kereslet igen jövedelmező üzletágat csinál ebből az ágazatból. Ezért ajánljuk fel Önnek az együttműködés lehetőségét a hőszigetelés és a modern szórt habos hőszigetelési technológia kihasználása terén.

HONTER®

Az Ön megbízható szállítója

Az általunk szállított magas minőségű termékek már több mint 35 éve jelen vannak az építőiparban. A megígért szállítási határidőket betartjuk, megbízható üzleti partnert ismerhet meg bennünk. Tudjon meg többet társaságunkról, vagy beszéljen meg személyes találkozót.

Image
Image
Image
Image

Mit kínálunk a partnereink részére

Műszaki támogatás

Az üzleti tevékenység marketing támogatása

Széles portfólió és termékválaszték

Sokéves tapasztalat a szakmában

Dinamikus növekedés

Jó csapat

ÉRDEKESNEK HANGZIK?

Lépjen velünk kapcsolatba! Örömmel tájékoztatjuk a lehetőségekről és az együttműködésről! Várjuk megkeresését: info@honter.hu