Szigetelési megoldás minden építményhez

Széles poliuretán termékportfóliót kínálunk, mely bármely projektben alkalmazható.

Az EXY szigetelés nem csak a beltéri hőmérsékletet javítja, hanem növeli a komfort érzetet és az életszínvonalat is. Tökéletes hőszigetelést biztosít, és megakadályozza a szennyeződések, például a por bejutását.

Az általánosan alkalmazott hőszigetelő anyagokhoz viszonyított legnagyobb előnye, hogy a hab nem változtatja paramétereit és szigetelő tulajdonságát, illetve formáját és méreteit a szigetelő gyapothoz vagy a szórt cellulózhoz képest, ezért a hosszú élettartamnak köszönhetően igen megbízható.

Image
Image

Profitáljon a professzionális szigetelésből, mely tökéletesen alkalmazkodik az épület kinézetéhez és formájához. Az EXY SPRAY SYSTEM szigetelés azonnal hatékony és hosszútávon változatlan szigetelési paraméterekkel rendelkezik. A habot tanúsított partner társaságok viszik fel, amelyek akár 300m2-nyi felületet is képesek leszigetelni egy nap alatt két rétegben. A struktúrájának köszönhetően a szigetelő hab ideális szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, már vékony rétegben is - így biztos nem foglal sok helyet.

EXY SPRAY SYSTEM, SZIGETELÉS MINDEN ÉPÜLETHEZ

A szórt hab szigetelések között vannak nyitott és zárt sejtstruktúrával rendelkező habok.

A nyitott sejtstruktúrájú szigetelő hab olyan helyeken alkalmazható, ahol hangsúlyt fektetnek a felületek lég- és nedvesség-áteresztésére. Főként eltérő hőmérsékletű területek szigetelésére alkalmas. A szigetelő hab tökéletes homlokzati felületet alkot csatlakozások és mechanikus rögzítés nélkül.

A zárt sejtstruktúrájú szigetelő hab ezzel szemben tökéletes légzáró, párazáró és vízszigetelő védelmet biztosít. Prémium szigetelő habjainknak köszönhetően minden épülethez tudunk megfelelő megoldást biztosítani. Akár új építésű házról, felújításról vagy nagyobb építési projektről van szó, az EXY szórt hab szigetelésnek köszönhetően az energiaköltségek akár 70%-kal is csökkenthetők, akkor is, ha az építmény szerkezete nem túl energiatakarékos.

Image
Image

Tanácstalan, hogy milyen habot válasszon? Tanácsot adunk.

25 évnél is több tapasztalattal rendelkezünk az épületek szigetelése terén, az egész világon. Ne késlekedjen, forduljon hozzánk bizalommal - biztosan megtaláljuk az Ön házához legmegfelelőbb megoldást.

További információk

Letölthető anyagok

Letölthető anyagok

Részletes információk, katalógusok, érdekes tények.
Letölthető anyagok
Termékek

Termékek

Megfelelő megoldás minden építményhez! Tudjon meg többet a sokoldalú termékeinkről!
Termékek
Kérjen árajánlatot
Nem biztos a dolgában? Kérje ingyenes, testre szabott árajánlatunkat.
Árkalkuláció
Termékeinkkel szeretne dolgozni?
PU-t gyártunk a Cseh Köztársaság területén. Professzionális technológiát, szervizt és oktatást biztosítunk.
Lépjen velünk kapcsolatba