Termékek minden épülettípushoz

Habok nyitott sejtstruktúrával

Habok nyitott sejtstruktúrával

Bizonyított! Hatékony és légáteresztő hab nyitott sejtstruktúrával. Diffúziós tulajdonságának köszönhetően a puha hab az egyik leggyakrabban használt szórt hab.
Még több info
Zárt sejtstruktúrával rendelkező habok

Zárt sejtstruktúrával rendelkező habok

A piacon kapható egyik leghatékonyabb szigetelési megoldás. Újgenerációs szigetelőhabok zárt sejtszerkezettel. Ideális kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt.
Még több info
FROTH-PAK™ szigetelő készlet

FROTH-PAK™ szigetelő készlet

Akár 30 m2-es helyiség önálló hőszigetelésére is alkalmas. Egyszerű és praktikus: A FROTH-PAK ™ szigetelő habot barkácsolás során való gyors felhasználásra fejlesztettük ki.
Megrendelem a FROTH-PAK™-ot
Insta-Stik™ poliuretán ragasztók

Insta-Stik™ poliuretán ragasztók

Ideális a szigetelő lemezek és a megerősített membrános lapok felragasztására az épület felületére.
Érdekel az INSTA-STIK™
EXY FLEX tetőkezelő anyagok

EXY FLEX tetőkezelő anyagok

Az EXY FLEX megbízható védelmet nyújt a nedvesség, hőmérséklet és időjárásbeli szélsőségek ellen. Tudjon meg többet minőségi szilikon tetőkezelő anyagainkról.
Még több info
Professzionális PUR hab szóró technológia

Professzionális PUR hab szóró technológia

Profi a hab felvitelében, vagy szeretné bővíteni vállalkozásának profilját? Nézze meg professzionális PUR hab szóró berendezéseinket.
Még több info
Tanácstalan, hogy milyen habot válasszon? Tanácsot adunk!
Örömmel adunk Önnek tanácsot, hogy segítsünk az épülethez legjobban illő hab kiválasztásában. Teljes körű ügyfélkiszolgálást biztosítunk, az ingyenes, szakember által végzett felméréstől, az árajánlat kialakításán át a megrendelés elkészítéséig.

A modern anyagok elválaszthatatlan és természetes részét képezik életünknek. Különleges tulajdonságaiknak köszönhetően egyszerűsítik mindennapi életünket, és olyan komfortérzetet biztosítanak, mely a múltban csak álmainkban létezhetett. A modern anyagok közül a legfontosabb szerepet a műanyagok játsszák. A főként szintetikus anyagokból készített modern eszközöktől kezdve a bútorokon át a gépkocsik borításáig - a műanyagok mindenhol fellelhetők, és használatuk rendkívül széleskörű.

Image
Image

Kevesen tudják azonban, hogy a műanyag szigetelő anyagként is használható, PUR hab formájában. Használata sokoldalú, csak a megfelelő hab típust kell kiválasztani. A nyitott sejtstruktúrájú habok megakadályozzák a hideg vagy meleg levegő épületbe jutását. Paramétereknek köszönhetően tökéletes diffúziós tulajdonságokkal rendelkeznek, így az épület lélegző marad. Amennyiben viszont az a cél, hogy az épület lég-, nedvesség- és pára-áteresztése megszűnjön, egyszerűen válasszon a zárt sejtstruktúrájú habok közül.

A szigetelő habok mellett további, innovatív termékeket is értékesítünk, melyek védik az épületeket, és hozzájárulnak a költségcsökkentéshez, valamin a természet- és értékvédelemhez is. Ismerje meg termékeinket.

Kérjen árajánlatot
Nem biztos a dolgában? Kérje ingyenes, testre szabott árajánlatunkat.
Árkalkuláció
Termékeinkkel szeretne dolgozni?
PU-t gyártunk a Cseh Köztársaság területén. Professzionális technológiát, szervizt és oktatást biztosítunk.
Lépjen velünk kapcsolatba