EXY FLEX szilikon tetőkezelő anyag

Image

Minél jobban védi a tetőt az időjárás ellen, annál ellenállóbbá válik a felülete és konstrukciója. Az EXY FLEX vízálló védőbevonatok segítségével biztosítja a tető vízállóságát, hőszigetelését, és UV védelmét. Mivel az összes bitumenes, betonból készült, vagy fémbevonatú lapos tetőnek ellen kell állnia a szélsőséges környezeti feltételeknek, a szigetelés és időtállóság iránti követelmények magasak. Minden körülmények között meg kell akadályozni a nedvesség átjutását, hogy az anyagok felesleges terhelése megakadályozható legyen. Akár az extrém ellenálló bevonatot, akár a gyorsan száradó verziót választja, bevonatainkkal hozzájárul a tető értékmegőrzéséhez.

Image

Termékelőnyök

Magas nedvesség elleni védelem

Különösen jól lélegző felület

A rugalmasság és az ellenálló képesség aránya optimális, a kikeményedést követően a környezeti hatásoknak jól ellenálló szilikonnak köszönhető magas elaszticitás biztosítása mellett.

Egyszerű felhasználás: Szórópisztoly segítségével kell felvinni, az anyag nem folyik meg a ferde felületeken, falakon vagy parapeteken sem.

A hosszú megmunkálási időnek köszönhetően bőségesen jut idő granulátum felhordására.

Gyors kötési idő: A felvitelt követően a bevonat gyorsan felveszi végleges tulajdonságait, mint például ellenállás a környezeti hatásokkal szemben.

Az EXY FLEX szilikonos bevonat hidegebb hónapokban is tárolható fűtetlen helyiségben.

Az EXY FLEX lélegző, vízálló bevonat, mely védelmet nyújt a hőmérséklet, és a szélsőséges időjárás ellen. A szilikon bevonat élettartama hosszú, és könnyen javítható, amennyiben mechanikus úton véletlenül megsérül. Az EXY FLEX szilikonos bevonat 18,9 l-es műanyag tartályban (23 kg) és 190 l-es acél hordókban (236 kg) kapható, fehér (3502) és világosszürke (3504) színben.

Image

Kérjen látogatást műszaki szakemberünktől.

Szakemberünk ellátogat a megvalósítás helyszínére, és ingyenes kalkulációt készít pontosan az Ön igényeinek megfelelően. Ne halogassa.

További információk

Letölthető anyagok

Letölthető anyagok

Részletes információk, katalógusok, érdekes tények.
Letölthető anyagok
Információk építészek részére

Információk építészek részére

Fontos információk az építészek részére. Tudjon meg többet rólunk, az együttműködési lehetőségekről és termékeinkről.
Tudjon meg többet
Kérjen árajánlatot
Nem biztos a dolgában? Kérje ingyenes, testre szabott árajánlatunkat.
Árkalkuláció
Termékeinkkel szeretne dolgozni?
PU-t gyártunk a Cseh Köztársaság területén. Professzionális technológiát, szervizt és oktatást biztosítunk.
Lépjen velünk kapcsolatba